Informatieavond politie en veiligheid

13161697_278812322453825_1346142460836083635_o

Het wijkcommissariaat Wondelgem van Politiezone Gent organiseert, in samenwerking met het Bewonersplatform Wondelgem, een allesomvattende informatieavond over politie en veiligheid in uw buurt.

Wil je eindelijk eens weten hoe jouw politiecommissariaat is samengesteld en welke haar opdrachten zijn? Wil je ook weten wie jouw buurtinspecteur is en voor welke meldingen je bij haar/hem steeds terecht kan?

Wil je tevens te weten komen hoe men te werk gaat bij de bestrijding van de mogelijke overlast en criminaliteit en hoe men omgaat met de signalen die bewoners geven? Organiseer je graag eens een activiteit maar weet je niet wie er verwittigd moet worden en welke administratie hierbij komt kijken? Wil je tijdens jouw activiteit dranken schenken en wil je weten welke vergunningen je daar voor nodig hebt?

Vertrek je binnenkort op vakantie en wil je weten of jouw woning voldoende beveiligd is? Of zou je graag vakantie- toezicht aanvragen maar weet je niet precies hoe ?

Het is maar een greep uit het aanbod van vragen … maar een unieke kans op een interessante inkijk in de dagelijkse werking van jouw wijkcommissariaat.

Plaats een reactie