5de Kleding- en Speelgoedinzameling

Op zaterdag 27 april, van 13.30 – 17.00 uur, organiseren we opnieuw een inzameling van bruikbare kleding (volwassenen én kinderen), schoenen, babygerief en speelgoed. Schenk uw overbodig geworden spullen een tweede leven bij mensen die het zeer goed kunnen gebruiken! Ook voedings- en verzorgingsproducten zijn meer dan welkom.

De Koninklijke Dekenij Bloemekenswijk heeft, naast de organisatie van dekenijfeesten, in de loop der jaren een stevige reputatie opgebouwd als een dekenij met een warm hart, met tal van sociale werken zoals ’t Winkeltje met kledij en kleine huisraad, en de maandelijkse voedselbedeling. Steeds meer mensen hebben het moeilijk om de eindjes aan elkaar te knopen en de dekenij krijgt ook steeds vaker hulpvragen vanuit Wondelgem.

Baby-Nest vzw is een sociale organisatie die hulp wil bieden aan (toekomstige) moeders en/of vaders, om zo de kinderen binnen kwetsbare gezinnen alle kansen te geven. Dit gebeurt vooral door kosteloos materiële hulp aan te bieden, maar ook de daarbij horende gepaste adviezen. Baby-Nest krijgt ook meer dan vroeger hulpvragen vanuit Wondelgem.